Off the beaten track
safaris 
in Tanzania

  • Gespecialiserd in Tanzania

  • Deskundige en gepassioneerde gidsen

  • Persoonlijke service

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 
 
 
  • Snel antwoord
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Een avontuurlijke safari in Tanzania


Heb je er altijd al van gedroomd om op safari te gaan naar Afrika? We nemen je graag mee! Kom en verken de prachtige parken zoals Tarangire, de Ngorongoro-krater, Lake Manyara en de verbazingwekkende Serengeti. Sunset Adventure Safari is een kleinschalige touroperator gespecialiseerd in off the beaten track safari tours in Tanzania, van budget safari tot luxe safari. Met ons Nederlandse en Tanzaniaanse team werken we er hard aan om je de best mogelijke safari-ervaring en service te bieden. Buiten de gebaande paden, op zoek naar nieuwe avonturen. Dat is wat ons onderscheidt.


Start met plannen


Are you ready to hit the road? Je vraagt ​​je misschien af ​​waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen! We zijn hier om je te helpen. Je kunt kiezen uit een van onze populaire safari-arrangementen 'Avontuurlijk Kamperen', 'Lodge Comfort' of 'Lodge Comfort Plus' of wij maken jouw safarireis op maat.


Wil je graag een paar dagen Zanzibar toevoeren, een Kilimanjaro natuurwandeling of een culturele tour  zoals een bezoek aan een Maasai stam of een fietstocht tussen de bananenplantages? De mogelijkheden zijn eindeloos!


Onze safarispecialisten luisteren naar jouw wensen en helpen je graag met het samenstellen van jouw droomsafari.

Let's hit the road!

Hoe vind je je droomsafari?


We bieden drie type safaris en we kunnen daarnaast ook een voorstel op basis van jouw wensen samenstellen. Neem gerust contact op met zodat we samen met jou op zoek kunnen naar jouw droomsafari.

Avontuurlijk kamperen


Avontuurlijke camping safari's: een mix van comfort en traditioneel kamperen voor een betaalbare prijs. 

Comfort Safari


Overnacht in comfortabele (tented) lodges op de mooiste locaties.

Comfort Plus Safari 


Ontdek de mooiste accommodaties met net een beetje extra luxe.

Neem contact met ons op:

Heb je vragen, wil je graag safariadvies of wil je eens ideeën uitwisselen over safarimogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze safarispecialisten staan voor je klaar.

Giving Back


Hulp aan de community


We vinden het belangrijk om onze lokale gemeenschap te helpen. Daarom steunen we het HIMD-project dat Masaai-meisjes en andere kwetsbare jongeren helpt. Neem contact met ons op om te vragen hoe je kunt helpen.

Hello world

Reviews van klanten

Mijn man en ik hebben een 5-daagse safari met onze dochter en schoonzoon gedaan. We hebben deze reis geboekt omdat het een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding leek te bieden en het stelde niet teleur. We waren allemaal vol lof over het reisschema en onze chauffeur Omari die eerste klas was.


- Jane uit Australië

Hello world


Het kiezen van Sunset Adventure Safari voor onze reis was een perfecte match. De flexibiliteit, efficiëntie en het geduld van Emma die met ons samenwerkte om het perfecte reisschema te ontwerpen, samen met de kennis van het team ter plaatse, hebben het boekingsproces gemakkelijk en motiverend gemaakt.


- Maria uit Spanje

Hello world

Bekijk onze videos

Een safari in combinatie met vrijwilligerswerk?

Onze partnerorganisatie Arusha Volunteers biedt jou de kans om kleinschalig vrijwilligerswerk te doen in Tanzania. Een kleine, laagdrempelige organisatie die nauw samenwerkt met diverse lokale projecten. Een onvergetelijke ervaring!